logo
 
?

запеканка president

Она является нашей любимой комбинацией завтрака с разнообразными начинками.

Если у вас нет для неё ингредиентов под рукой, то обязательно сделайте запас продуктов в ближайшем магазине.

Необходимые продукты : творог 450-500г (у нас была упаковка 450г творога President 0% жирности)яйца 3 штукисахар 100г 1 столовая ложкаманка 3 столовые ложкиперсики 2 штукиванилин щепотка или ванильный сахар 1 чайная ложка без горкисметана 2 столовые ложки Творожная запеканка с персиком готовится так: 1.

Яйца смешиваем с сахаром и ванилином, даем ему раствориться. Добавляем творог и взбиваем все блендером или кухонным комбайном, чтобы не было комочков. Добавляем по одной ложке манной крупы, помешивая до однородной массы.

Soviet cuisine, the common cuisine of the Soviet Union, was formed by the integration of the various national cuisines of the Soviet Union, in the course of the formation of the Soviet people.

It is characterized by a limited number of ingredients and simplified cooking.

This type of cuisine was prevalent in canteens everywhere in the Soviet Union.

It became an integral part of household cuisine and was used in parallel with national dishes, particularly in large cities.

Generally, Soviet cuisine was shaped by Soviet eating habits and a very limited availability of ingredients in most parts of the USSR.

Most dishes were simplifications of French, Russian, and Austro-Hungarian cuisines.

Caucasian cuisines, particularly Georgian cuisine, contributed as well.

Canteens run by the government were called stolovaya.